Muğla Son Dakika Haber
32,2271 %-0.11
35,0237 %0.09
40,7619 %0.25
4,4619 %-0.1
2.076.086 %4.168
Ara
ANASAYFA GÜNDEM İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı Lokma Hayrı Düzenlendi

İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı Lokma Hayrı Düzenlendi

İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, şehitlerimiz ve özellikle hain bir pusuda hayatını kaybeden Doç. Dr. Sinan Ateş'i anmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi.
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
392
GÖSTERİM
İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı Lokma Hayrı Düzenlendi

İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı, Şehitlerimizi ve Sinan Ateş'i Unutmadı: Lokma Hayrı Düzenlendi

İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, şehitlerimiz ve özellikle hain bir pusuda hayatını kaybeden Doç. Dr. Sinan Ateş'i anmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen etkinlik, İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu ve ilçe yöneticilerinin ev sahipliğinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Etkinlikte konuşan İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu, “Şehadet mertebesine eren 12 vatan evladı askerimiz ve hain bir pusuda yitirdiğimiz Doç. Dr. Sinan Ateş'in ölüm yıldönümü sebebiyle İYİ Parti Ayvalık İlçe Teşkilatı olarak bir lokma hayrı düzenledik. Bu etkinlikle, hem şehitlerimizi anmak hem de Sinan Ateş'in aziz hatırasını yaşatmak istedik” dedi.

Sütçüoğlu, ayrıca bir yıldır devam eden Sinan Ateş dosyasının bir an önce aydınlatılması gerektiğini belirterek, “Gecikmiş adalet, adalet değildir. Şehitlerimize ve Doç. Dr. Sinan Ateş'e, Allah'tan rahmet, başta aileleri olmak üzere tüm Türk milletine başsağlığı dileriz” şeklinde konuştu.

Bu anlamlı etkinliğin, sadece geçmişte yaşanan trajik olayları hatırlamakla kalmayıp aynı zamanda toplumun birlik ve beraberliğini güçlendirmeye yönelik bir adım olduğunu vurgulayan İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve şehitlerin her zaman kalplerde yaşayacağını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençleri Unutmadı: Akçay'a Yeni Skate Park

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençleri Unutmadı: Akçay'a Yeni Skate Park