Muğla Son Dakika Haber
32,4040 %-0.11
34,8145 %0.19
40,6895 %0.28
4,4722 %-0.17
2.026.742 %-2.795
Ara
ANASAYFA GÜNDEM Samsun'da Kaza Gibi Cinayet: Polis Orhan Mutlu Şehit oldu!

Samsun'da Kaza Gibi Cinayet: Polis Orhan Mutlu Şehit oldu!

Samsun'da meydana gelen bir trafik olayı, trajik bir şekilde sonuçlandı ve Orhan Mutlu'nun şehit olmasına neden oldu. Polis ekiplerinin izlemesi sonucunda durdurulmak istenen araç, polis memuru Orhan Mutlu'ya çarptı
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
1137
GÖSTERİM
Samsun'da Kaza Gibi Cinayet: Polis Orhan Mutlu Şehit oldu!

Samsun'da Meydana Gelen Trafik Olayında Polise Çarpıp Kaçan Araç: 1 Şehit var!

Samsun'da meydana gelen bir trafik olayı, trajik bir şekilde sonuçlandı ve bir polis memurunun şehit olmasına neden oldu. Polis ekiplerinin izlemesi sonucunda durdurulmak istenen araç, polis memuru Orhan Mutlu'ya çarptı ve olay yerinden kaçtı. Olayın ardından kaçan araç sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşanan olayda, karıştığı bir trafik kazasının ardından kaçan araç, polis memuru Orhan Mutlu'ya çarptı ve ardından kaçtı. Polis memuru Orhan Mutlu'nun şehit olmasının ardından, aracı kullanan sürücü ve beraberindeki kişi jandarma ekiplerince yakalandı.

Olay, Samsun-Ankara karayolu İlkadım ilçesi Toybelen mevkisinde meydana geldi. Dur ihtarına uymayan araç sürücüsü, polis memuru Orhan Mutlu'ya çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Çarpmanın etkisiyle polis memuru Orhan Mutlu, polis aracının ön camına savruldu ve şehit oldu, diğer polis memuru ise yaralandı.

Soruşturma kapsamında, olaya ilişkin detaylı inceleme ve soruşturma başlatıldı. Şehit polis memurunun naaşı yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Yaşanan bu üzücü olay, Samsun'da derin bir üzüntüye neden olmuş ve adaletin sağlanması için gereken adımlar atılmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akaryakıt Alışverişlerine Özel 180 TL Hediye!

Akaryakıt Alışverişlerine Özel 180 TL Hediye!