Muğla Son Dakika Haber
32,3619 %-0.24
34,7178 %-0.09
40,5985 %0.05
4,4674 %-0.3
2.027.900 %-2.503
Ara
ANASAYFA ASAYİŞ Anneleri Gözleri Önünde Öldürüldü: Katil Zanlısı Mohammad Esmail Habibi Adliyeye Sevk Edildi!

Anneleri Gözleri Önünde Öldürüldü: Katil Zanlısı Mohammad Esmail Habibi Adliyeye Sevk Edildi!

Anneleri Gözleri Önünde Öldürüldü: Nasım Gol Karımı'nın Katil Zanlısı Mohammad Esmail Habibi Adliyeye Sevk Edildi! Denizli Pamukkale Deliktaş Mahallesi'nde Anneleri Gözleri Önünde Öldürüldü: Katil Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi!
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
1185
GÖSTERİM
Anneleri Gözleri Önünde Öldürüldü: Katil Zanlısı Mohammad Esmail Habibi Adliyeye Sevk Edildi!

Anneleri Gözleri Önünde Öldürüldü: Katil Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi!

Pamukkale ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, babaları tarafından anneleri bıçaklanarak öldürülen iki yabancı çocuk, devlet koruması altına alındı.

Deliktaş Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, geri dönüşüm malzemeleri toplayarak geçimini sağlayan Afganistan uyruklu Mohammad Esmail Habibi (42), uzun süredir birlikte yaşadığı 30 yaşındaki Nasım Gol Karımı ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Habibi, eline aldığı bıçakla çocuklarının annesi olan kadına saldırdı.

Çocukların gözleri önünde annelerinin bıçaklandığını gören komşuların ihbarı üzerine, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Karımı'nın yaşamını yitirdiğini belirlerken, cinayet zanlısı ise polis tarafından gözaltına alındı. Çiftin iki erkek çocuğu ise pedagog eşliğinde ifade verdikten sonra Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından devlet koruması altına alındı.

Katil zanlısının emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Bu üzücü olay, Pamukkale'de büyük bir şok ve üzüntü yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İş Görüşmesine Giden Kadın Kocası Tarafından Öldürüldü!

İş Görüşmesine Giden Kadın Kocası Tarafından Öldürüldü!