Muğla Son Dakika Haber
32,2730 %0.07
34,8605 %0.48
40,4114 %0.23
4,4663 %0.01
2.000.666 %-1.173
Ara
ANASAYFA Köyceğiz Haber Gazetesi Köyceğiz'in Yeni Belediye Başkanı Ali Erdoğan Mazbatayı Aldı, Kapı Söktürdü!

Köyceğiz'in Yeni Belediye Başkanı Ali Erdoğan Mazbatayı Aldı, Kapı Söktürdü!

Köyceğiz'de Yerel Seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanan Ali Çavuş Lakaplı, Mazbatasını Bugün Alan Ali Erdoğan Köyceğiz Belediye başkanı oldu. ilk iş olarak kapısını söktüren başkan gündem oldu.
yazar
Köyceğiz Haber
Son Dakika Haber
1282
GÖSTERİM
Köyceğiz'in Yeni Belediye Başkanı Ali Erdoğan Mazbatayı Aldı, Kapı Söktürdü!

Köyceğiz'de Yerel Seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanan Ali Çavuş Lakaplı, Ali Erdoğan Köyceğiz Belediye başkanı oldu. Mazbatasını Bugün alan başkan Ali Çavuş Coşkuyla Karşılandı!

Köyceğiz ilçesindeki yerel seçimlerin sonuçları açıklandı ve Cumhuriyet Halk Partisi adayı Ali Erdoğan, Belediye Başkanlığı görevine seçildi. Erdoğan, seçimin hemen ardından göreve başladı ve dikkat çeken bir adım attı: Makam odasının kapısını söktürdü.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleşen seçimlerde, resmi olmayan sonuçlara göre Ali Erdoğan %57,38 oy alarak Belediye Başkanı seçildi. En yakın rakibi olan AK Parti adayı ve eski Belediye Başkanı Kamil Ceylan ise %32,40 oy aldı.

Ali Erdoğan, bugün mazbatasını alarak Köyceğiz Belediye Başkanlığı makamına oturdu. Seçim sürecinde verdiği vaatlerden biri olan "Kapımız herkese açık olacak" sözünü yerine getirmek için makam odasının kapısını kaldırtması dikkat çekti. Bu hamle, Erdoğan'ın yönetim tarzında açıklık ve katılımcılığın önemli bir rol oynayacağını gösteriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Köyceğiz'de CHP Adayı Ali Erdoğan (Çavuş) Seçimi Kazandı

Muğla Köyceğiz'de CHP Adayı Ali Erdoğan (Çavuş) Seçimi Kazandı