Muğla Son Dakika Haber
32,2214 %-0.07
34,7660 %0.24
40,3713 %0.13
4,4649 %-0.1
1.976.159 %-2.056
Ara
ANASAYFA Köyceğiz Haber Gazetesi Ali (Çavuş) Erdoğan Köyceğiz'de Seçimi Destan Yazarak Kazandı!

Ali (Çavuş) Erdoğan Köyceğiz'de Seçimi Destan Yazarak Kazandı!

Muğla Köyceğiz'de CHP Adayı Ali Erdoğan (Çavuş) Seçimi Destan yazarak Kazandı. Ali Erdoğan'ın yüzde 57,38 oranında oy, Ak Partili Kamil Ceylan 32,40 oranında oy aldı.
yazar
Köyceğiz Haber
Son Dakika Haber
1263
GÖSTERİM
Ali (Çavuş) Erdoğan Köyceğiz'de Seçimi Destan Yazarak Kazandı!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yapılan yerel seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Ali Erdoğan Köyceğiz belediye başkanlığını kazandı. Ali Çavuş Adı ile Tanınan Ali Erdoğan, Köyceğiz Belediyesinde çeşitli kademelerde görev yapmış ve en son muhtarlık görevinde bulunmuştu. Vatandaşlar, Ali Erdoğan'ın zaferini büyük bir sevinçle kutladı!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki yerel seçimlerin ardından, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Ali Erdoğan'ın seçimi kazandığı bildirildi. Resmi olmayan sonuçlara göre, Ali Erdoğan, Köyceğiz Belediye Başkanlığına seçilen isim oldu.

Seçim sürecinde, Erdoğan'ın belediye bünyesinde çavuşluk dahil çeşitli kademelerde görev yapmış bir isim olarak ortaya çıktığı biliniyor ve CHP'nin adayı olarak yarışa katıldı. Bu sonuçların açıklanması, Köyceğiz'de seçim atmosferini hareketlendirdi ve Yeni Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın zaferini kutlamak için vatandaşlar sevinçle sokaklara döküldü. 

Karşılaştırma yapacak olursak, AK Parti adayı Kamil Ceylan, iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürütüyordu ve resmi olmayan sonuçlara göre geride kaldı.

Ali Erdoğan'ın yüzde 57,38 oranında oy almasıyla, seçimde net bir üstünlük sağladığı görülüdü ve Ali Çavuş Köyceğiz Belediye Başkanı oldu.

Rakibi Kamil Ceylan ise yüzde 32,40 oranında oy aldı.

Bu sonuçlar, Köyceğiz'in siyasi manzarasında belirgin bir değişiklik öngörüsüne işaret ediyor. Bu gelişme, ilçenin gelecekteki siyasi ve sosyal dinamiklerini şekillendirme potansiyeline sahip önemli bir kilometre taşı olarak değerlendirilebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekliye zam kararı!

Emekliye zam kararı!