Muğla Son Dakika Haber
32,2032 %0.12
35,0873 %-0.03
40,8857 %0.07
4,4618 %-0.05
2.134.359 %5.606
Ara
ANASAYFA GENEL Balıkesir İl Jandarma Komutanlığından Önemli Uyarı: Dolandırıcılara Karşı JASAT Ekipleri Harekete Geçti

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığından Önemli Uyarı: Dolandırıcılara Karşı JASAT Ekipleri Harekete Geçti

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığından Önemli Uyarı: Dolandırıcılara Karşı JASAT Ekipleri Harekete Geçti, Jandarma tarafından yapılan açıklamada, vatandaşları bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Ayrıca, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla çalışmalara aralıksız devam edileceği belirtildi.
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
303
GÖSTERİM

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığından Önemli Uyarı: Dolandırıcılara Karşı JASAT Ekipleri Harekete Geçti

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, kamu görevlisi olarak tanıtılarak özellikle yaşlı insanları telefon dolandırıcılığı ile kandıran şahıslara karşı önlem alıyor. Son dönemde artan dolandırıcılık vakalarının ardından Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), özel bir ekip oluşturarak harekete geçti.

Bandırma İlçesi'nde yaşayan bir vatandaşın 550.000 TL değerindeki parasını ve ziynet eşyalarını dolandırıcılara kaptırdığı olay üzerine JASAT ekipleri devreye girdi. Oluşturulan özel ekip, dolandırıcının izini sürerek kısa sürede şüphelinin kimliğini belirledi. Şüpheli şahıs, Bandırma giriş ve çıkışlarındaki kontrol noktalarında yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma tarafından yapılan açıklamada, vatandaşları bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Ayrıca, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla çalışmalara aralıksız devam edileceği belirtildi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir Üniversitesi Öğrencileri Yetiştirme Çiftliğinde Harikalar Yaratıyor

Balıkesir Üniversitesi Öğrencileri Yetiştirme Çiftliğinde Harikalar Yaratıyor