Muğla Son Dakika Haber
32,3815 %-0.18
34,7372 %-0.03
40,6427 %0.16
4,4721 %-0.17
2.032.406 %-2.189
Ara
ANASAYFA ASAYİŞ Aile, Cenazeye Gitmek İçin Yola Çıktığı Sırada Kaza Geçirdi: Seyhan Okkay Öldü, Yeter Okkay Yaralandı!

Aile, Cenazeye Gitmek İçin Yola Çıktığı Sırada Kaza Geçirdi: Seyhan Okkay Öldü, Yeter Okkay Yaralandı!

Alilece Cenazeye giden Aile Kaza Yaptı. Harun Okkay'ın kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Takla attı ve Seyhan Okkay Öldü, Yeter Okkay Yaralandı!
yazar
Köyceğiz Haber
Son Dakika Haber
1217
GÖSTERİM
Aile, Cenazeye Gitmek İçin Yola Çıktığı Sırada Kaza Geçirdi: Seyhan Okkay Öldü, Yeter Okkay Yaralandı!

Aile, Cenazeye Gitmek İçin Yola Çıktığı Sırada Kaza Geçirdi: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Diğeri Yaralandı

Amasya'nın Taşova ilçesinde, bir aile, memleketleri Ordu'da düzenlenecek olan bir cenazeye gitmek üzere yola çıktıkları sırada kaza geçirdi. Otomobilin su kanalına devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 48 yaşındaki Seyhan Okkay hayatını kaybederken, annesi ise yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Taşova ilçesindeki Boraboy köyü kavşağında meydana geldi. Harun Okkay'ın (45) kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yol kenarındaki su kanalına devrildi. Kazada, otomobilde bulunan Seyhan Okkay (48) olay yerinde hayatını kaybederken, annesi Yeter Okkay (70) yaralandı. Yaralı, ambulansla Taşova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, Seyhan Okkay'ın cenazesi ise aynı hastanenin morguna konuldu.

Okkay ailesinin, Muğla'dan memleketleri Ordu'nun Aybastı ilçesindeki bir yakınlarının cenazesine gitmek üzere yola çıktığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu acı olay, cenaze için yola çıkan ailenin trajik bir kaza ile karşılaşmasıyla, büyük bir üzüntüye neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Köyceğiz Şehidine Ağlıyor

Köyceğiz Şehidine Ağlıyor