Muğla Son Dakika Haber
32,3831 %-0.18
34,7666 %0.05
40,6648 %0.21
4,4722 %-0.17
2.020.375 %-2.598
Ara
ANASAYFA Köyceğiz Haber Gazetesi Köyceğiz Şehidine Ağlıyor

Köyceğiz Şehidine Ağlıyor

Köyceğiz Şehidine Ağlıyor. Beytüşşebap Saldırısında Şehit Düşen Asteğmen Burak Erdi Uysal'ın Cenazesi Muğla Köyceğiz'e Getirildi. 23 yaşındaki Asteğmen Burak Erdi Uysal'ın cenazesi, Dalaman Havalimanı'ndan büyük bir konvoy eşliğinde alındı.
yazar
Köyceğiz Haber
Son Dakika Haber
1284
GÖSTERİM
Köyceğiz Şehidine Ağlıyor

Beytüşşebap Saldırısında Şehit Düşen Asteğmen Burak Erdi Uysal'ın Cenazesi Muğla'ya Getirildi

Siirt'in Beytüşşebap İlçesi'ne PKK'lı teröristlerin düzenlediği hain saldırıda şehit düşen 23 yaşındaki Asteğmen Burak Erdi Uysal'ın cenazesi, Muğla'ya getirildi. Cenaze, Dalaman Havalimanı'ndan büyük bir konvoy eşliğinde alındı.

PKK'lı teröristlerin Beytüşşebap ve çevresindeki polis ve askeri üs bölgelerine düzenlediği saldırı sonucunda şehit olan Asteğmen Burak Erdi Uysal'ın cenazesi, bugün saat 12.30 sıralarında C 160 tipi askeri uçakla Muğla'nın Dalaman Havalimanı'na getirildi. Türk bayrağına sarılı cenaze, ailesi ve binlerce kişi tarafından karşılandı.

Cenaze, Köyceğiz Belediyesi'ne ait cenaze taşıma aracıyla alınarak Köyceğiz'e bağlı Yangı Köyü'ne götürülmek üzere yola çıkarıldı. Genç yaşta şehit düşen Burak Erdi Uysal'ın ölümü, doğup büyüdüğü Yangı Köyü'nde derin bir üzüntüye yol açtı.

Yangı Köyü Muhtarı Reşat Tunal, Uysal'ın Trakya Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu olduğunu ve askere gitmeden önce Ortaca'da bir inşaat firmasında çalıştığını belirtti. Tunal, Uysal'ın askerlik sonrasında köyüne dönüp ailesiyle yaşamayı ve bir iş kurmayı planladığını dile getirdi.

Uysal'ın askerlik hizmetine son verilmesine sadece 52 gün kaldığını vurgulayan Tunal, genç şehidin köyünde çok sevilen ve saygı duyulan bir kişi olduğunu ifade etti. Tunal, "Evine ve ailesine bağlı bir gencimizdi. Allah rahmet eylesin." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum FK, Olaylı Maçta Ağır Yara Aldı

Bodrum FK, Olaylı Maçta Ağır Yara Aldı