Muğla Son Dakika Haber
32,3836 %-0.19
34,8034 %0.13
40,7108 %0.31
4,4815 %0.03
2.052.647 %-1.074
Ara
ANASAYFA Köyceğiz Haber Gazetesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın, Köyceğiz'de Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışında Konuştu

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın, Köyceğiz'de Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışında Konuştu

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Köyceğiz ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı.
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
1356
GÖSTERİM
Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın, Köyceğiz'de Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışında Konuştu

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Köyceğiz'de Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışında Halka Seslendi

Muğla'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katılarak halka seslendi. Cumhur İttifakı'nın adayı olan Ayaydın, açılışta Köyceğiz'in önemli meselelerine çözüm önerileri sunarken, ilçenin mevcut belediye başkanının 10 yıllık hizmetlerini de değerlendirdi.

Açılışta konuşan Ayaydın, Köyceğiz'in karşı karşıya olduğu tapu sorununu ele alarak, ilçe sakinlerinin ev ve tapularını en kısa sürede ve belirlenen fiyatlarla alabileceklerini ifade etti. Ayrıca, imar sorununun da ilçenin öncelikli problemlerinden biri olduğunu vurgulayan Ayaydın, "Köyceğiz'in altyapı sorunlarını kökten çözeceğiz. İnşallah Büyükşehir Belediye başkanı seçildiğimizde ilçemizdeki imar planını güncelleyerek vatandaşlarımızın rahatlamasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Doğal gaz konusunda da değerlendirmelerde bulunan Ayaydın, Köyceğiz'in en kısa sürede doğal gaza kavuşacağını belirtirken, ilçenin köylerine de doğal gazın ulaşması için çaba göstereceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından SKM'nin açılışı, AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla Koordinatörü İbrahim Aydın, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça ve MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat tarafından gerçekleştirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tabanca İle Arkadaşını Öldüren Şahıs Tutuklandı

Tabanca İle Arkadaşını Öldüren Şahıs Tutuklandı