Muğla Son Dakika Haber
32,3940 %-0.15
34,7928 %0.12
40,6828 %0.25
4,4738 %-0.14
2.031.895 %-2.087
Ara
ANASAYFA SPOR ING Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Finali Kupanın Sahibi Fenerbahçe oldu!

ING Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Finali Kupanın Sahibi Fenerbahçe oldu!

Balıkesir, ev sahipliği yaptığı ING Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası'nda düzenlenen Dörtlü Final 2024 karşılaşmaları büyük bir heyecanla tamamlandı. Fenerbahçe Kupanın sahibi oldu.
yazar
Güven Kocaavcı
Haber Sitesi Yayın Yönetmeni
692
GÖSTERİM
ING Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Finali Kupanın Sahibi Fenerbahçe oldu!

ING Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Finali Heyecanla Tamamlandı

Balıkesir, ev sahipliği yaptığı ING Kadınlar Basketbol Türkiye Kupası'nda düzenlenen Dörtlü Final 2024 karşılaşmaları ile basketbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmalarda, 4-5 Ocak tarihleri arasında çekişmeli mücadelelere tanık olundu.

Ligin ilk yarısındaki müsabakalardan sonra ilk 8 sırada yer alan Fenerbahçe Alagöz Holding, OGM Ormanspor, ÇBK Mersin ve Beşiktaş, çeyrek final mücadeleleri sonrasında Dörtlü Final'e yükseldi.

4 Ocak Perşembe günü oynanan yarı final karşılaşmalarında, Fenerbahçe Alagöz Holding ile OGM Ormanspor mücadelesinde Fenerbahçe Alagöz Holding, 93-86'lık skorla galip gelerek finale adını yazdırdı. Aynı gün oynanan diğer yarı finalde ise ÇBK Mersin, Beşiktaş'ı uzatmalarda 87-84 mağlup ederek ikinci finalist oldu.

Heyecan dolu final mücadelesi 5 Ocak Cuma günü saat 19.00'da gerçekleşti. Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK Mersin arasında oynanan finalde, nefes kesen bir mücadele izlendi.

 Maç sonunda 79-76 skorla tamamlanan müsabakada Fenerbahçe Alagöz Holding, üç sayı farkla galip gelerek ING Kadınlar Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, organizasyonun başarılı geçmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şampiyonada mücadele eden takımları ve sporcuları tebrik etti. Ayrıca, Türkiye Basketbol Federasyonu ve diğer paydaş kurumların katkıları için teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Orman Genel Müdürlüğünün Balıkesir Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Orman Genel Müdürlüğünün Balıkesir Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.