Muğla Son Dakika Haber
32,3815 %-0.18
34,7372 %-0.03
40,6427 %0.16
4,4721 %-0.17
2.032.406 %-2.189
Ara
ANASAYFA MENTEŞE HABER Muğla Hamsi Şöleni: Ne Zaman, Nerede Yapılacak?

Muğla Hamsi Şöleni: Ne Zaman, Nerede Yapılacak?

Muğla Hamsi Şöleni Ne Zaman, Nerede Yapılacak? Menteşe Kent Meydanı'nda, 10 Mart 2024 Pazar günü (Bugün), Muğla Karadenizliler Derneği'nin Düzenlediği Festivalin 6'ncısı Düzenlenecek.
yazar
Menteşe Haber
Son Dakika Haber
1219
GÖSTERİM
Muğla Hamsi Şöleni: Ne Zaman, Nerede Yapılacak?

Menteşe'de 6. Geleneksel Hamsi Şenliği: 5 Ton Hamsi İkram Edilecek

Muğla Karadenizliler Derneği, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Hamsi Şenliği ile Menteşe'de büyük bir coşku yaratıyor. Şenliğin altıncısı, 10 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek ve Menteşe Kent Meydanı'nda düzenlenecek.

Bu yılki şenlikte, yaklaşık 5 ton hamsi pişirilerek katılımcılara ücretsiz olarak dağıtılacak. Şenlik, Karadeniz'in eşsiz kültürünün lezzetiyle buluşmak isteyenleri bir araya getirecek. Muğla Karadenizliler Derneği Başkanı Celal Karakaş, yaptığı açıklamada, "Muğla'da yaşayan hemşehrilerimiz ve dostlarımızla buluşacağımız 6. Hamsi Şenliği'nde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız." ifadelerini kullandı.

Etkinlik, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MUTSO) desteğiyle düzenleniyor. Şenlik her yıl olduğu gibi bu yıl da zengin eğlence ve lezzet dolu bir program sunacak. Ayrıca, bölgenin kültürel dokusunu yansıtan etkinliklerle de şenlik renklenecek ve Menteşe'de unutulmaz bir gün yaşatmaya hazırlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Seferihisar'da: Eski Kayınvalide Cinayeti

İzmir Seferihisar'da: Eski Kayınvalide Cinayeti