Muğla Son Dakika Haber
32,3813 %-0.18
34,7251 %-0.07
40,6335 %0.14
4,4718 %-0.18
2.028.765 %-2.574
Ara
ANASAYFA BODRUM HABER Bodrum Açıklarında Sahil Güvenlik Tarafından 26 Düzensiz Göçmen Yakalanandı

Bodrum Açıklarında Sahil Güvenlik Tarafından 26 Düzensiz Göçmen Yakalanandı

Muğla'nın turistik ilçesi Bodrum'un denizlerinde Sahil Güvenlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda 26 düzensiz göçmen yakalandı. Olay, Bodrum'da meydana geldi.
yazar
Bodrum Haber
Son Dakika Haber
1214
GÖSTERİM
Bodrum Açıklarında Sahil Güvenlik Tarafından 26 Düzensiz Göçmen Yakalanandı

Bodrum Açıklarında Sahil Güvenlik Tarafından Yakalanan 26 Düzensiz Göçmen

Muğla'nın turistik ilçesi Bodrum'un denizlerinde Sahil Güvenlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda 26 düzensiz göçmen yakalandı. Olay, Bodrum açıklarında meydana geldi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın verdiği bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren ekipler, Bodrum açıklarında lastik bot içerisinde kaçak göçmenlerin bulunduğu bilgisini aldı. Hemen harekete geçen ekipler, bölgeye sevk edildi.

Bot tespit edildikten sonra Sahil Güvenlik botu tarafından durdurulan araçta bulunan 26 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenlerin kimlik tespit işlemleri ve sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildiği öğrenildi.

Bu olay, Türkiye'nin deniz güvenliği önlemlerinin etkin bir şekilde sürdürüldüğünü ve düzensiz göçmen kaçakçılığına karşı kararlılıkla mücadele edildiğini bir kez daha gösterdi. Sahil Güvenlik ekipleri, bölgedeki deniz trafiğini kontrol altında tutmak ve yasa dışı geçişleri önlemek için gece gündüz görevlerine devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'da Hayvan Katliamını Gerçekleştiren Zanlı Tutuklandı

Bodrum'da Hayvan Katliamını Gerçekleştiren Zanlı Tutuklandı